lördag 3 juni 2017

Inte riktigt som jag ville

Vi var på våran första tävling. Det gick kanon. Det är en riktig stjärna jag har. Ett retfullt nedslag på fjärde hindret men vad gör det? Vi kom nära på hinder nr 8 men det låg kvar. Han kämpade starkt. Det blev bättre när även ryttaren började rida ordentligt.




 


Så tanken var att vi skulle startat i Lammhult den 21 Maj, men tyvärr så har ju lillkillen fått utslag på kroppen, så den fick vi avboka, likaså Vissmålen idag. Så då får vi helt enkelt tagga om och ta sommarvilan nu och komma igen om någon vecka. Hade ju hoppats på att vi hade startat några tävlingar till innan hösten då Juli är en väldigt lugn månad med tävlingar, inte så många häromkring. Men men, det blir inte alltid som man tänkt sig. Så vi taggar om.

Sedan har vi tagit ett väldigt tråkigt beslut också. Det är dax att Cassie får komma till någon som vill ta hand om henne och pyssla med henne. Så hon ligger ute för försäljning. Det är inget riv efter henne precis så om ni vet någon duktig ryttare som söker en härlig tjej att umgås med så hör av er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar