lördag 29 juli 2023

Lundegård Camping dag 7 och 8.

 Tyvärr blev det ingen Diggiloo för oss i Torsdags. Lillskruttan fick feber så vi fick ta det chill i husvagnen. Och tur var det, på natten fick den lilla skruttan en feber topp på nästan 40 grader. Så vi pillade i henne Alvedon så att hon skulle få sova. Så natten till fredag sov hon och jag i underslafen i husvagnen. Det är supermysigt när lilla hjärtat vill sova jämte sin mamma men ack va trångt det blir när man inte är så liten o späd längre.

På fredagen blev det bättre så vi sa att vi passar på att ta en biltur så hon kan få ta det lugnt. Så det blev en tur ner till Långe Jan. Där hade vi picknick under fyren. Sedan gick jag upp för alla trapporna och kollade ut över havet. Och i år fick vi se sälarna. Det var en upplevelse. Nästa år får vi se till att va lite mer tränade så att vi kan få med barnen upp så dom får se hur häftigt det är. 

När vi varit där en stund tog vi östra sidan upp till campingen igen. Och så tog vi med oss sibylla hem till husvagnen. 

Och självklart kom febern tillbaks som ett brev på posten. Men i natt sov jag och barnen i den stora sängen så fick Andreas sova i underslafen ensam. Och även i natt vaknade vi och fick pilla i en Alvedon. 

Idag har farmor och farfar varit här och hälsat på. Vi började med att äta en sen frukost eftersom vi beslutade oss för att ta en riktigt lång sovmorgon i dag. Det var skönt om ni undrar. Sedan sov jag o lilleman en stund innan vi åkte in till Borgholm för att äta sen lunch/tidig middag. Vi åt på pappa blå eller vad den nu heter. Jag o Andreas tog räkpastan och barnen tog hamburgare och chicken nuggets. Fia var för rolig, jag sa att det är kyckling, då sa hon det är pippi.

Sen gick vi en runda i Borgholm och så åt vi glass innan det var dax att bege sig hem till husvagnen igen. 

Här hemma blev det ett dopp i den lilla poolen vi har med oss för barnen innan det var dax att säga hejdå till farmor och farfar och krypa ner i sängen och nu håller vi alla tummar och tår för att Lillfia ska slippa febern i natt och att vi alla får sova. 

Nu ska jag strax gå in och krypa ner i sängen o hoppas att Andreas har lyckats söva barnen. Den lille i alla fall. Nu är det bara i morgon och måndag förmiddag kvar innan det är dax att slå ihop campen o förflytta oss hemåt. Sen på Onsdag beger vi oss till Mora för ytterligare några dagars semester. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar