torsdag 27 juli 2023

Lundegård Camping dag 3-6

 Dagarna går så fort här nere. Tycker inte vi har hunnit med så mycket som vi har velat. Men vi har hunnit ta det lugnt o göra det vi hinner med. Trodde vi skulle hinna med betydligt mer o att vi skulle bli rastlösa av att bara chilla o jaga barn. Det är underbart att campa med småbarn (Sofie 2,5 år och Jesper 11 månader) men jag kommer nog tycka det är lite skönare när de klarar sig själva lite mer och alla dom här vilorstunderna försvinner. Lilleman sover 3 gånger på dagen o Fia en lite längre vilostund. Dom förstör lite. Rätt som det är är det lunch o sen *poff* så är det kvällsmat o däremellan ska man helst äta ett mellanmål men då sover ju lilleman o Fia vill bara ha välling.

I måndags gjorde vi ingenting. Vi cyklade in till Köpingsvik och köpte nya lampor till Förtältet. Någon har ju slarvat bort dom vi hade till den gamla husvagnen. Jag nämner inga namn men det är troligt att det är jag. Sen skulle vi ätit uppe på restaurangen här uppe men barnen var för gnälliga o ledsna så vi fick ge upp. Det gick bara inte. Vi skulle gått dit tidigare eller stoppat i dom något litet innan vi gick dit. Så vi tog med oss maten till husvagnen istället. Sen åt vi o lekte en stund på hoppkudden och i lekparken. Fia tog sig ett nakendopp i havet. 

I tisdags var vi lata på förmiddagen o bara låg i husvagnen o slöade för att vi planerade att gå till poolen på eftermiddagen för enligt SMHI så skulle det va fint väder på eftermiddagen o regnigt o mulet på förmiddagen. Det hade blivit lite fel för vädret var tvärtom. Men vi gick o badade i poolen ändå trots mulet o regnet hängde i luften. Men vi klarade oss. Kom några regndroppar när vi kom tillbaks till husvagnen. Sen på kvällen åkte vi o handlade o gjorde en jättegod sallad med lite kyckling till o så satt vi i förtältet o åt.


I går var vi först på förmiddagen o badade i poolen. Båda barnen älskar att bada, så där har vi tur. Sen på eftermiddagen åkte jag till Anette (en kompis) o fikade o satt o tjatade o gnällde av oss lite. Så jag åkte till deras stuga i Kalmar och jag fattar varför dom är där hela tiden. Det hade jag med varit om jag var dom. Sååå fin o mysig. Perfekt. O trädgården är supermysig med. 


Sen på kvällen grillade vi o gick till lekplatsen o doppade fötterna i havet. Men det var för kallt. Märks att vi har semester. Barnen somnar när dom somnar, eller de somnar betydligt senare än vanligt o chillar o busar en massa. Jesper är frustrerad för att han vill springa runt och busa men har inte lärt sig gå än. Men det lär ju komma rätt snart. Fia älskar att spela Allan vid måltiderna o få lillebror att skratta. 


Idag har vi ätit frukost och duschat hittills. Så snart lilleman har vaknat igen så ska vi fika. Ikväll ska vi på diggiloo i Borgholm o lyssna på musik o busa med barnen. Så vi får hoppas vi får tur med vädret o att vi kan lyssna på bra musik utan att barnen ballar ur. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar